Wie zijn wij?

Hoi, mijn naam is Yvon Hoogeweegen (in de hockeywereld beter bekend als Pietje). In januari 2013 ben ik gestart met Panasj het Gooi in Bussum. Aan het eind van dit (korte) seizoen hadden al ongeveer 150 kinderen de trainingen van Panasj het Gooi gevolgd. Kortom: Panasj is ook in Bussum een groot succes! Inmiddels geven we ook lessen in Laren, Hilversum en Baarn.

Zelf ben ik al heel jong begonnen met hockeyen. Thuis in de tuin mocht ik 'meedoen' met de partijtjes van mijn broers en in het weekend was ik altijd op de hockeyclub, en als ik echt geluk had, mocht ik bij een team invallen. Ik vond hockey echt super leuk en het ging ook goed. Op mijn 15e mocht ik meedoen met dames 1 van HGC, en daarnaast heb ik in Ned. jeugd, Jong Oranje en het Ned. XItal gezeten. Als ik eraan denk wat de reden van dit succes was, dan komt er 1 woord naar boven: LEUK. Ik vond het gewoon ontzettend leuk. Ik maakte veel mee, ik leerde veel, ik leerde veel leuke mensen kennen, ik had ontzettend veel plezier, en het ging (daardoor?) heel goed. En dat maakte het nog leuker! Kortom het hockey heeft mij op sportief-, mentaal- en sociaal gebied heel veel gebracht. Als je hier op jonge leeftijd met veel plezier aan begint heb je daar de rest van je leven profijt van.

Inmiddels woon ik in Bussum en heb ik een dochtertje. Zij wilde ook graag net als mama gaan hockeyen (mama natuurlijk helemaal blij...), maar toen bleek dat dit op de clubs nog niet kon. Vanaf 7 jaar op een wachtlijst... soms vanaf 6 jaar via de club... Ik vond dat jammer, want al vanaf 3 a 4 jaar kan je kinderen al spelenderwijs met hockey bekend maken. Bovendien kan je er dan al achterkomen of je kind hockey eigenlijk wel leuk vindt.
Via via hoorde ik van Panasj, en daar werd ik heel enthousiast over.

LEREN=PROBEREN
Wat mij erg aanspreekt van Panasj, is dat kinderen zo al op hele jonge leeftijd kennis kunnen maken met hockey. En in het geval van de allerkleinsten is papa of mama er zelf bij, dat maakt dat het kind sneller durft. Panasj is voor de allerkleinsten met name gericht op de ontwikkeling van de coordinatie en motoriek en op het hebben van heel veel plezier! Met de grotere kinderen doen we uiteraard meer hockeygerichte oefeningen.
We leren de kinderen, dat ze dingen moeten proberen. Als je durft te proberen, leer je. Zo leer je 'fouten' te maken, en gek genoeg worden ze alleen dan beter. Zo krijgen kinderen vertrouwen dat ze zelf dingen kunnen. En dat het niet gek is als je iets nog niet zo goed kunt, terwijl een ander kindje dat wel al kan. Ik leg ze dan uit dat dat andere kindje het alleen al kan, omdat ze - toen het nog niet zo goed ging - bleef oefenen.
De trainers van Panasj zijn speciaal opgeleid om met name met veel lol al spelend training te geven.
Bijkomend voordeel is, dat de lessen van Panasj in een gymzaal gegeven worden, dus ze gaan altijd door. Bovendien is de zaal ideaal voor het aanleren van snelle en technische balbehandeling.
We hopen u en uw kind snel te ontmoeten in een van onze gymzalen! 

Wilt u meer informatie over Panasj het Gooi?


Dan kunt u mij bellen: 0614785272

of mailen: hetgooi@panasj.nl

Tot snel !
Yvon/Pietje

bekijk ook onze Facebook site https://www.facebook.com/PanasjHetGooi?ref=hl
Panasj Het Gooi
Tel: 06-14785272
PJ Lomanplein 6
1405 BJ  Bussum
hetgooi@panasj.nl
Terug naar boven