Leeftijden

Junioren 3 tot 5 jaar

Met deze lessen doet een van de ouders mee met de lessen

De PANASJ junior-groepen bestaan uit maximaal tien kinderen en tien ouders. 5 minuten quality time met je eigen kind! Telefoons uit, broertjes/zusjes lekker thuis of rustig op de bank. Met behulp van de ouders krijgen de kinderen buiten de motorische spelletjes voorzichtig een paar basisprincipes van het hockey aangereikt.
 

Hockeyschool 5 tot 10 jaar

Van oranje naar goud

Vanaf 5 tot 10 jaar leren kinderen onder professionele begeleiding de nieuwste, maar ook de basistechnieken onder controle krijgen. Bi deze lessen doen deouders niet mee.

Skills Badge
De kinderen trainen het hele jaar op speciaal voor en door PANASJ ontwikkelde basisvaardigheden. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met ex internationals Teun de Nooyer en Miek van Geenhuizen. 
Wij noemen dit : De core skills. Elk jaar krijgen de kinderen de kans om een badge te halen die bij zijn of haar niveau past. Het gaat bij PANASJ om jouw individuele verbetering!  Deze wordt beloond!
Bij PANASJ zijn 5 kleuren te verdelen, oranje: blauw, paars, geel  en groen en de 3 edelmatelen bronzen, zilveren en gouden badge.  

PANASJ is ook voor kinderen die al hockeyen een fantastische aanvulling op de reguliere clubtraining. Elke jeugdige speler krijgt bij PANASJ de kans basisvaardigheden, nieuwe technieken en spectaculaire passeerbewegingen aan te leren. Doordat deze elementaire technieken en specifieke vaardigheden een automatisme worden, ontwikkelen deelnemende kinderen zich tot zelfverzekerde hockeyers bij wie overzicht een vanzelfsprekendheid is. Kinderen zullen na verloop van tijd vaardigheden met stick en bal beheersen die adembenemend zijn.

De PANASJ groepen worden ingedeeld op leeftijd (geboortejaar) en niveau en bestaan uit maximal 10 kinderen per groep. Bij PANASJ krijg je de trainingsstof op een zo speels mogelijke manier aangereikt. Spelenderwijs leren , daar geloven wij in!
Zo is er in de trainingsmethode een belangrijke plaats ingeruimd voor swingende muziek en ligt de nadruk op de ontwikkeling van de techniek en motoriek.
In de praktijk zul je merken dat je na enkele wekelijkse sessies van een uur al flink vooruit bent gegaan.

Gemiddeld breng je bij ons de meeste tijd in de zaal door. De veilige, overzichtelijke ruimte en zaalvloer zorgen voor een mate van snelheid waardoor je veel balcontact hebt en je vaardiger en sneller wordt.
Het PANASJ programma komt hierbij het beste tot zijn recht.

De PANASJ kinderen zullen de hockeyvelden veroveren als zelfverzekerde hockeyers, op welk niveau zij ook terecht komen!! Dat is ons doel!
Panasj Het Gooi
Tel: 06-14785272
PJ Lomanplein 6
1405 BJ  Bussum
hetgooi@panasj.nl
Terug naar boven